Eiti į turinį

Įkvėpimas tau

Sodrus, pilnas, sultingas, intensyvus gyvenimas.

#easytalks
.lush / .sodrus, pilnas, sultingas, intensyvus
via pinterest

Toks ir turėtų būti kiekvienos dienos gyvenimo skonis. Bet slystame įprastos rutinos paviršiumi, tarsi gylis nė neegzistuotų. Truputį to, truputį kito, spaudžiame interested į visus būsimus renginius, nes laiko eiti tikrai nėra, bet dėl akių, o gal net dėl saviapgaulės. Taip ir su tikslais, - pradėti sveikai gyventi, atsisakyti vienkartinio plastiko, pradėti sportuoti, skirti laiko naujam hobiui, išmokti ispanų kalbą, interested, bet ne, nieko nevyksta. Nėra vietos gilintis, kai tiek trikdžių iš aplinkos, kuriai galvojame, kad rūpime.

Lush soul / sodri siela, dviejuose žodžiuos telpa visas pasaulio grožis. 
— MONIKA | EASY.LIVING KŪRĖJA


Sodrumas matomas tik gylyje, nes paviršius visiems, - išsitaškęs, išblukęs ir neįtraukiantis. Tu gyveni paviršiuje? Įprasta ir visiems tarsi priimtina, gailėti savęs ir to kas liko praeityje, guostis, skųstis, plakti save. Servetėlės ant stalo padėtos iškart, kai tik pradedi gilintis į save. Neva praeityje (bet juk tai ir reikškia, kad jau praėjo) ir vaikystėje slypi visi negerumai, ir tai dėl ko kankiniesi šiandien. Nesutinku, viskas kas buvo praeityje, ir lieka ten, tai tik gyvenimo nubrozdinimai, ne tatuiruotes, kurios lieka visam gyvenimui. Tai kam vis draskyti tuos jau seniai užgijusius lengvus įbrėžimus. Kam, norint pasiekti gylį, reikia tų baltų vienkartinių servetėlių viduryje stalo.

via pinterest

Siekti gylio savyje galima ir su begaliniu džiaugsmu. Be ašarų, be nuoskuodų, be praeities įrašų galvoje. Nes tai kas vyksta šiandien, yra dabar. Ir tik tavo pasirinkimas, ar plauksi paviršiumi ir elgsies taip, kaip patiktų kitiems, ar mėgausiesi savimi, savo mintimis, savo pasirinkimais, savo gyliu.

Monika | www.easyliving.lt kūrėja

Atgal
Sekantis įrašas

Dėkojame, kad prenumeruojate

Pasirinkite savybes

this is just a warning
Krepšelis
0