Eiti į turinį

Įkvėpimas tau

Pilnaties malonumai

Ar tikrai malonumai? Abejotina.

Bet pilnatis tikrai veikia, ypatingai mus moteris, o gal ir gerai tuo laiku yra ką netiesiogiai apkaltinti. Vakar diena buvo visiškai ne mano valioje, bet palengvėjo kai sužinojau, kad pilnatis. Įtampa dingo, mintys nurimo, lūpų kampučiai pakilo. 

Balansas. 


Manome, kad slogios ir badančios tarsi kaktuso spygliai sielą mintys ateina dėl gyvenimo sunkumų, bet tiesa ta, kad tokios mintys ir sukuria tuos neramumus aplink. Mintys veikia tarsi rato principu, atrodo paleidi ir nebematai, bet ima ir grįžta. Galbūt kitu pavidalu, kita situacija, bet tuo pačiu neramumu. O pozityvios mintys atvirkščiai tarsi nenutrūkstamai kuria tą įsivaizduojamą ratą teigiamomis emocijomis, apgaubia gyvenimą lengvais pasirinkimais. Skamba kiek per saldžiai? Bet juk ir gyvenime būna saldžios rožinės vatos. Ir pripažinkime, jeigu ji būtų pastovi būsena, pasidarytų bloga. Gal net labai.

Balansas. O balansuoti reiškia myleti save, savo gyvenimą, bet ir neleisti sau užsibūti toje itin patogioje komforto zonoje. Tobulėti nereikia, mes jau gimėme ir esame tobuli. Bet išmokti minčių skaidrumo, proto ramybės, prisiminti sveikos mitybos principus, stiprinti savo kūną, būtina.

Nes kitaip gyvenimo pasirinkimuose gali atsirasti labai daug spyglių, kurie skaudžiai duria. 
Linkiu pozityvių minčių glamonių netgi ir per pilnatį 🌕

M.

Atgal
Sekantis įrašas

Dėkojame, kad prenumeruojate

Pasirinkite savybes

this is just a warning
Krepšelis
0