Eiti į turinį

Įkvėpimas tau

Vertiname gyvenimą pagal numetamus trupinius. Ir kaip jaučiamės?

 

Priežastis sustoti yra. Pretekstas kitokiam bendravimui taip pat yra. Pripažinkime mus taip įtraukė socialiniai tinklai, kad radus laisvą minutę savo įtemptoje dienotvarkėje, randame save žiūrint kitų 'laimingas' gyvenimo akimirkas. Būtent. Akimirkas ir nuotrupas. Visai kaip tie maži ir baukštūs paukštukai vertiname gyvenimą pagal numetamus trupinius. Ir kaip jaučiamės? Pamatėme šimtus vaizdų iš tropikų, kur saulė besijuokdama ritinėjasi palmių šešėliuose, o vandenyno bangos glosto linksmąsias pėdutes. O kur dar sveiko maisto receptai, merginų siluetai, kurios jau net ne sixpack'a turi, o devynpack'ą. Laimė, meilė, seksas, nuostabūs santykiai, gražus kūnas ir krevetės lėkštėje. O taip, nuostabu! O dabar, taip paprastai grįžkime į čia ir dabar. Sėdime ten pat, su naminiais trenigais, o dar geriau minkštučiu jaukiu chalatu. Įsikvėpti yra gerai, bet gyventi tuo, kuo negyvename patys jau nėra gerai. Būtina sustoti, ir SAVO gyvenimą prascrollinti, kaip filmo juostelėje prasukti dienos įvykius, padėkoti mintyse, tam kas buvo savita, tikra ir pilna laimės. 

Priežastis sustoti yra.

Sutikus senai matytą pažįstamą paklausti nuoširdžiai kaip sekasi, nesvarbu, kad prieš kelias minutes matėte nuotrauką socialiniame tinkle  ir galvojate, kad jau žinote kaip sekasi Jūsų sutiktąjam. Linkiu, sustoti ir suvokti, kad tik taip galima pamatyti ir atrasti, tai ko nebūtumėte pastebėje bėgdami šiose betono džiunglėse kartu su visa bandos jausmo apimta visuomene, ir visai nesvarbu kokia ji bebūtų subjurusi, pikta, stilinga, madinga, vieninga ar pilka, tarsi praradusi savo identitetą.

Vertinkime žmones, ne daiktus, kurie net nebus verti prisiminti.

Linkiu tarsi pamatyti save iš šono, pasidžiaugti pasiektais rezultatais, paploti sau už asmeniškumą, prisiminti jautrias ir laimingas akimirkas. Saugokimi ir kurkime emocijas bei santykius, tikrus ir nuoširdžius. Vertinkime žmones, ne daiktus, kurie net nebus verti prisiminti.

Monika | easyliving.lt

Atgal
Sekantis įrašas

Dėkojame, kad prenumeruojate

Pasirinkite savybes

this is just a warning
Krepšelis
0