Eiti į turinį

Įkvėpimas tau

O jeigu išgirstum?

Pastebėjote, kad tai ką girdime dažnai, mes iš tiesų jau nebegirdime. Ypač jeigu tai, - nepatogu.

Paklausk savęs, kas nutiktų jeigu priimtum sprendimą išgirsti, jeigu gabėtum sustoti ir ne automatizuota, o tarsi pirmą kartą, su tokiu aiškumu ir fokusu patirti.

Pajausti tai, kas aplink. Gal jauti kvapą? Skonį burnoje? Švelnumą? Ką jaučia tavo kūnas?

Linkiu, kad sustotum ir būtam TA, kuri:

JI žino, ji jaučia, ji čia ir dabar patiria gyvenimo subtilų grožį ir malonumą. Ne praeities, ne ateities. Dabarties. Lengvumo akimirką.

Ji gyvena pagal pajautimą.

Ji grožisi savimi, ne puikuodamasi, bet mėgaudamasi kartu su visu gyvenimo grožiu ir subtilumu.Ir sau, ir kitiems šalia esantiems tampa aišku, kad JI turi didesnį tikslą. Ji gyvena savo unikalų gyvenimą iš vidinės intuicijos. Ji sutampa su savo vizijų vibracijomis. Ji traukia tai, ko trokšta. Tarsi pats gyvenimas jai sakytų TAIP.

Asmeninė gyvenimo balanso rato praktika, viena iš mindfullness ir manifestavimo praktikų. Atlikime ją kartu. Kviečiu patirti gylį ir įgalinti save autentiškam, unikaliam gyvenimui. Išsigryninti kryptis, į kurias norime eiti, į tikslus, į tikrąjį žinojimą kodėl.

Šios praktikos daro pokytį. Ir tai matau per praktikas, kuomet tarsi iš šono pasižiūrime, o kas už to? Kokie įsitikinimai, kokie lūkesčiai neleidžia pajudėti iš esamos situacijos per lengvumą?

Atgal
Sekantis įrašas

Dėkojame, kad prenumeruojate

Pasirinkite savybes

this is just a warning
Krepšelis
0